Опашката на Ким Кардашиян

Опашката на Ким Кардашиян

Ким Кардашиян е бюти и модна икона, която винаги впечатлява околните с визията си. Тя е от онези жени, които превръщат в злато всичко, до което се докоснат. Така е и с опашката. Тази прическа се превърна в нейна запазена марка и доста често може да видим красавицата с висока и гладка опашка – както в ежедневието докато разхожда дъщеря си, така и по изискани светски събития.

Опашката ѝ е зашеметяваща, обикновена и класическа и изглежда лесна за направа, но тези от нас, които носим косата си на опашка знаем, че тази прическа може да бъде понякога доста трудна за направа. Също така високата и гладка опашка изисква да имаме дълга коса, с която не всички можем да се похвалим.Опашката на Ким

Какво да направим тогава? Заложете на коса за удължаване или опашка както прави красавицата. С помощта на тези аксесоари за броени минути ще се сдобиете с дълга, обемна и бляскава опашка, а никой няма да забележи присъствието им.

Косата на Ким Кардашиян винаги изглежда перфектно. Дори и да не сте ѝ фен, няма как да отречете този факт. Красавицата погала много грижи за нея – редовно подстригване, всяка седмица маски. При светски появи тя обича да съчетава опашката с изключително дълги мигли и нежно розови устни. В тази комбинация изглежда ослепително секси. Наскоро в интервю 34-годишната красавица сподели, че опашката е нейното средство да изглежда по-млада отколкото всъщност е.

Опашката на Кардашиян

Стилистът на звездата Роб Шепи споделя как може да си направите опашка също като на Ким:

1. Опашката се получава най-добре на мръсна коса. Ако косата Ви е чиста, нанесете крем финиш преди да я изсушите. Ако косата Ви е къдрава я изправете и не забравяйте да използвате кристали.

2. Отделете горната част на косата (някъде на нивото на слепоочията) и вържете останалата коса на висока опашка.

3. Наведете се и нанесете спрей на горната част на косата и я разрешете добре, за да придадете нужния обем.

4. Придърпайте внимателно назад косата и я вържете към опашката с помощта на друг ластик.

5. Завършете прическата като увиете кичур коса около ластика. Закрепете го с помощта на фиби.

Подобни истории

Вашият коментар