Косата на Нина Добрев

Косата на Нина Добрев

Нина Добрев определено е късметлийка – снима се в успешния сериал „Дневниците на Вампира“, където е заобиколена със страхотни мъже, а и изглежда перфектно. Когато говорим за Нина не може да не споменем колко дълга и здрава коса има – даже няма нужда от коса за удължаване. Ако искате косата Ви да изглежда също като нейната, нанасяйте балсам всеки път след душ, използвайте често маски и не пропускайте подстригванията. Ако не сте от търпеливите, може да заложите на косата за удължаване.Косата на Нина Добрев

Красавицата приема грижата за косата си много сериозно. Когато подписала първия си договор, майка ѝ ѝ казала:  „Знаем, че косата ти им трябва за днес, ти имаш нужда от нея за цял живот. Не им позволявай да я унищожат.“  Майка ѝ е права и Нина взема специални мерки срещу топлинната обработка. Брюнетката дава почивка на косата си когато не е на снимачната площадка. Вместо да я изправя или къдри, красавицата я сплита на плитка. 

Пред списание InStyle красавицата сподели, че използва 3 маски, които върти при всяко 3-то миене на косата си (около веднъж седмично) – маска на MoroccanOil, кератинова терапия и маската Sofia Treatment (Unite). И трите маски хидратират косата, докато кератиновата възстановява космените фоликули от топлинно увреждане.Косата на Добрев

Нина обича да прибира косата си в женствени прически и когато косата Ви е толкова дълга и плътна изборът от прически е огромен. Неведнъж българката се е появявала с небрежни плитки по светски събития – свежо и закачливо. А конската опашка е една от любимите ѝ ежедневни прически.

Вълнистата коса е една от отличителните ѝ прически и когато косата Ви изглежда като нейната, кой би Ви обвинил, че се придържате към това, което знаете, че ви подхожда. Нина Добрев залага на шоколадовите нюанси в косата си откакто се появи за първи път под светлините на прожекторите.  Луксозният оттенък прави косата на Нина да изглежда доста бляскава и здрава, също така придава дълбочина на цвета.

За 2 от ролите си красавицата веднъж боядиса косата си руса, а следващият път влезе в отбора на омбрето, но да си признаем повече я харесваме като брюнетка и много се радваме, че е било временно.

Можем само да си мечтаем за великолепната коса на Нина Добрев – толкова е здрава, плътна, бляскава и дълга!

Вашият коментар