Прически, които мъжете не харесват

Прически, които мъжете не харесват

След статията за „Любими прически на мъжете“ днес ще Ви представим няколко прически, които мъжете не харесват. Разбира се това е представителна извадка и не означава, че Вашият приятел не ги харесва също. Нека видим кои са прическите, които мъжете, включили се в проучването, не харесват или просто не разбират:Коса, кок

На първо място това е кокът. За нас, жените, тази прическа е символ на елегантност и е сред любимите ни прически. Колкото и да ни харесва да си прибираме бързо и лесно косата в кок, силният пол смята тази прическа за твърде старомодна, обикновена и скучна.

Второ място заема късата прическата „пикси“. Тя се радва на голям интерес сред много холивудски звезди, но мъжете не я намират за привлекателна, даже ги отблъсква. Според тях тя е за по-възрастни дами и е прическа, кояти би си направила майка им. За мъжете дългата коса е символ на женственост.

Друг тип прически, които мъжете не харесват, са тези с ефект мокра / мръсна коса. Силният пол е твърдо против използването на прекалено много стайлинг продукти. Когато се прекали с количеството косата е ужасна на допир и стои на пръчки. Мъже, и ние не харесваме такива прически!

Афроприческите също не се радват на особен интерес сред мъжката част от населението. За фотосесии и клипове тези прически са окей, но никой мъж не иска да вижда момиче с такава прическа в градски условия.

Още един вид прически, които мъжете не харесват, са тези тип „тъкмо ставам от леглото“. Докато голяма част от жените доста харесват този небрежен стил, мъжете изобщо не са впечатлени от него. За тях този стил издава, че жената не се грижи за себе си и за външния си вид. Също така смятат, че който излезе така от вкъщи  не се интересува много от мнението на околните.

Бретонът също влиза в списъка на прически, които мъжете не харесват. Това е така, защото според тях той скрива половината от лицето на жената и то изглежда странно и неестествено.  Според тях жена, която е с бретон, се опитва да скрие нещо.

Някои от прическите в тази статия са много любими на нас,жените, и не разбираме какво не им харесват мъжете. Но нали знаете, хората са казали: „Хора всякакви, идеали всякакви.“ Просто попитайте Вашата половинка с каква прическа Ви харесва и коя според него не Ви подхожда.

Подобни истории

Вашият коментар