Опашки за коса

Съвети за Вашата опашка за коса

Покажи:
Сортирай по:
Показване: Лист Решетка
Subscribe
30 съвета и трика за перфектната опашка - част 1 

30 съвета и трика за перфектната опашка - част 1

Tuesday, Feb 17, 2015

Опашките винаги ще бъдат сред любимите прически на жените. За щастие има много начини да носите косата си на опашка, така че да не изглеждате еднакво всеки път. Но преди да вържете косата си, вижте нашите съвети и трикове първо: 1. Избягвайте да връзвате косата си често на твърде стегната опашка. В противен случай ще си докарате косопад.

30 съвета и трика за перфектната опашка - част 2 

30 съвета и трика за перфектната опашка - част 2

Wednesday, Feb 18, 2015

Имитирайте къса опашка. Вържете косата си на ниска опашка (близо до врата). Вдигнете опашката си нагоре с едната ръка и я закрепете към главата си с помощта на шнола. Използвайте ръцете си, за да създадете по-обемна и плътна опашка. Наведете се и енергично прокарайте пръсти в косата си. С помощта на пръстите си оформете опашката си и я вържете с ластик.

Опашката на Ким Кардашиян 

Опашката на Ким Кардашиян

Friday, Aug 23, 2019

Ким Кардашиян е бюти и модна икона, която винаги впечатлява околните с визията си. Тя е от онези жени, които превръщат в злато всичко, до което се докоснат. Така е и с опашката. Тази прическа се превърна в нейна запазена марка и доста често може да видим красавицата с висока и гладка опашка – както в ежедневието докато разхожда дъщеря си, така и по изискани светски събития. Опашката ѝ е зашеметяваща, обикновена и класическа и изглежда лесна за направа, но тези от нас, които носим косата си на