Съвети за Вашата коса

Съвети за Вашата коса

Полезни съвети за Вашата коса 

Покажи:
Сортирай по:
Показване: Лист Решетка
Subscribe
Да спрем косопада 

Да спрем косопада

Monday, Dec 8, 2014

Косопадът е проблем, който засяга все повече мъже и жени. Да спрем косопада може да се окаже не чак толкова трудна задача, колкото си мислите. С някои промени в начина ни на живот и използването на домашна козметика може да се предпазим от окапването на косата. Видове косопад Различаваме 2 вида косопад: андрогенен косопад и косопад, причинен от заболяване. Андрогенният косопад е най-често срещаният и има наследствена предразположеност за появата му. Този тип засяга най-често мъжете. Ко

Домашни маски за суха и изтощена от слънцето коса 

Домашни маски за суха и изтощена от слънцето коса

Monday, Dec 8, 2014

В разгара на лятото сме и сега е моментът да заложите на домашни маски за суха и изтощена от слънцето коса. Освен всичката позитивна енергия и усмивки, които ни носи, слънцето може да се окаже и наш враг. То подлага на жарките си лъчи не само кожата ни, но влияе неблагоприятно и върху косата ни. От прекрасната, изпълнена с блясък коса няма и спомен, а на нейно място се е появила сякаш нечия чужда суха и изтощена от слънцето коса. Същевременно скъпите маски за коса от магазина изобщо не помагат.

Зимни неволи с косата: 10 професионални съвета 

Зимни неволи с косата: 10 професионални съвета

Thursday, Dec 25, 2014

Студените зимни дни със сигурност ще ни оставят със суха кожа, напукани устни и червен нос. Но кожата ни не е единствената жертва на времето, косата ни също страда. Накъдрената и наелектризирана коса, сухите краища без блясък са само началото на зимните ни неволи с косата. Но с тези експертни съвети сме готови да се преборим с атмосферните условия. Накъдряне Сигурно не бихте си и помислили за кератинова терапия през това време, но тя е подходяща и за зимните месеци когато косата ни е най-с

Как да изправяме правилно естествената коса за удължаване 

Как да изправяме правилно естествената коса за удължаване

Friday, Aug 23, 2019

В наши дни жените доста често прибягват до естествена коса за удължаване, за да се сдобият с мечтаната коса. Обикновено дамите се вдъхновяват от косата на любимата си знаменитост. Естествената коса за удължаване е предпочитана през изкуствената, защото е по-лесна за стилизиране и дава възможност за разнообразие от прически. Има един ключов фактор, ако желаем да я запазим за по-дълго време: как да изправяме правилно естествената коса за удължаване без да я увреждаме.

Как да навием косата си без маша? 

Как да навием косата си без маша?

Tuesday, Jun 2, 2015

Къдравата коса се нарежда сред най-желаните прически, защото къдриците придават романтичност и загадъчност на всяка дама, смекчавайте чертите на лицето й. Буклите подчертават красотата на дамите. За съжаление не всяка дама е надарена с буйни къдрици. Представителките на женския пол, които са с права коса, постоянно подлагат косата си на къдрене с маша, което много я уврежда.