Естествена опашка за коса #1

Естествена опашка за коса #1
Цена: 230,00лв.
* Всички цени са с ДДС.
Количество :

Наличност :В наличност

Описание

Цвят: черен

Дължина: 60 см.

Тегло: 110 грама

Материал: 100% Естествена коса

Нашата опашка за коса е изработена от 100% естествен косъм, което я прави да изглежда като истинската – може да я боядисвате, къдрите или изправяте, въобще каквото пожелаете! Тъй като тази опашка е произведена от естествен косъм, тя ще се държи и като нормална естествена коса, което означава, че при влага опашката се начупва в краищата. Но както знаем всеки дори и малък недостатък може да бъде и предимство – зависи от гледната точка ! Скритият плюс е в това, че начупената коса ще Ви придаде по-закачлива визия. 

Опашката за коса се закрепя с помощта на фиба /от вътрешната страна/, която се пъха между Вашата опашка и скалпа Ви и залепваща се лента, която завършва с  един отделен кичур коса, който я обгръща нежно.

Ако си падате си по лесните и бързите прически и не обичате да губите време пред огледалото, но искате всеки път, когато излизате навън, да изглеждате неповторима и уникална. Тогава горещо Ви препоръчваме черна естествена опашка за коса, с която просто ще сте несравнима! С нашата естествена опашка за коса ще сте секси и гореща. Затова не се чудете, а я вземете!